PROJEKTEK

A Földünk jövőjét veszélyeztető környezeti problémák komplexek, hatékonyan csak összefüggéseikben vizsgálhatók. Ezzel szemben specializált világunkban a legtöbben csak egy-egy részterülettel  foglalkoznak. Sajnos az ismeretterjesztésben is megfigyelhető ez a specializáltság, széttagoltság.

Meglátásunk szerint a leghatékonyabban úgy tudunk tenni a  fenntartható jövőért, ha felismerjük, hogy milyen folyamatok veszélyeztetik környezetünket, és megismerjük, hogy milyen viselkedéssel tudjuk ezt a veszélyt elhárítani. Célunk, hogy a fenntarthatósági problémákat a maguk komplexitásában tárjuk az érdeklődők elé. Ebben olyan szakmai partnerek segítenek, akik a hazai tudományos élet élvonalába tartoznak.

Az alábbiakban  fenntarthatósági szemléletformáló projektjeinket mutatjuk be. Ismertetjük továbbá azokat az alternatívákat, amelyek mentén az Önök vállalata is hatékonyan bekapcsolódhat az ismeretterjesztésbe.

Olyan vállalatok számára nyújtunk együttműködési lehetőséget, amelyeknek fontos a fenntarthatóság, a tudás elterjesztése, az innováció, a munkatársak jólléte, a jövő generációjának egészséges szemlélete. A különféle projektek különféle célcsoportokat szólítanak meg, jól illeszthetők a felelős vállalatok üzleti stratégiájába. Tapasztalataink alapján a fenntarthatósági projektjeink melletti elköteleződés erősíti a munkatársak lojalitását, növeli a vállalat presztízsét. Mindemellett a rendhagyó céges események megvalósításának lehetősége is vonzó alternatívát kínál sok felelős vállalat számára.

Reméljük, hamarosan az Önök vállalatát is partnereink között üdvözölhetjük!

VÍZ VILÁGNAPJA – Szigetmonostor Faluháza, 2015. március 20-21.

Szigetmonostor Önkormányzata az Outdoor Mission Kft.-vel karöltve nagyszabású víz világnapi rendezvényt szervez. A kétnaposra tervezett rendezvény a vízzel kapcsolatos széleskörű ismeretterjesztést, szemlélet formálást tűzte ki célul.

ÖKOFESZT-KÖRNYEZETVÉDELMI VILÁGNAP

A PROJEKT CÉLJA

Egy olyan esemény megvalósítása, amely a környezeti problémák megvilágítására különféle művészeti és tudományágakat hív segítségül, azokat szórakoztató és közérthető formában tárja a közönség elé egy fesztivál keretein belül.

ÖKOLÓGIAI MŰVELŐDÉSI HÁZ

A PROJEKT CÉLJA

Egy olyan ökológiai szemlélet által vezérelt központ létrehozása, amely a helyi lakosok legszélesebb rétegének szóló közösségi élményeken keresztül kíván hatni egy fenntarthatóbb társadalmi és gazdasági berendezkedés elősegítése érdekében.

CÉGES FENNTARHATÓSÁGI-CSALÁDI NAP

A PROJEKT CÉLJA

Egy olyan rendezvény megvalósítása, amely úgy teszi lehetővé a munkatársak és családjaik kikapcsolódását, úgy biztosít közösségteremtő élményt, hogy mindeközben a fenntarthatóság kérdéskörét is közelebb hozza a résztvevőkhöz.

VÁLLALATI ÖNKÉNTES - FENNTARTHATÓSÁGI NAP

A PROJEKT CÉLJA

Vállalati önkéntes nap megvalósítása, amely a támogatandó ügyre fókuszálva, vagy általánosságban a fenntarthatósághoz köthetően egyben különféle környezeti, társadalmi problémákra is felhívja a figyelmet, ismereteket nyújt a résztvevők számára.

KÖRNYEZETVÉDELMI ISMERETTERJESZTÉS GYEREKEKNEK

Olyan szemléletformáló road show megvalósítása, amely játékos foglalkozások keretében a különböző korosztályú gyerekek környezettudatosságának fejlődését segíti elő.

KAPCSOLAT


H-1088 Budapest, Múzeum u. 7. II. emelet
Kossuth Klub

Telefon: +36 1 951 7007

Lőrinczi István
Mobil: +36 30 8535 536
email: