CÉGES FENNTARHATÓSÁGI-CSALÁDI NAP

A PROJEKT CÉLJA

Egy olyan rendezvény megvalósítása, amely úgy teszi lehetővé a munkatársak és családjaik kikapcsolódását, úgy biztosít közösségteremtő élményt, hogy mindeközben a fenntarthatóság kérdéskörét is közelebb hozza a résztvevőkhöz.


A program leírása

A rendezvény olyan témák köré épül, amelyek befolyásolják mindennapi életünket, ugyanakkor releváns fenntarthatósági vonatkozásai is vannak.  Ilyen témák lehetnek az energiagazdálkodás, a vízhasználat, a hulladékkezelés, a felelős háztartás, az éghajlatváltozás stb.

A fenntarthatósági és családi nap egy szórakoztató, élménygazdag nap keretében valós problémákat és megoldásokat dolgoz fel, így a részvevők interaktív módon ismerkedhetnek meg ezekkel a kérdésekkel.

A gyerekek játékos formában szerezhetnek tudást  a környezeti problémákról, és arról, miként viselkedhetnek környezettudatosan.

A részvevők érdekes installációkat láthatnak, többek között olyan eszközöket, amelyek megújuló energiát használnak, és egy kis barkácstudással saját kezűleg is előállíthatók.

A nap az interakcióra épül: a munkatársak és családtagjaik szakemberekkel konzultálhatnak, és választ kaphatnak a nap folyamán felmerült kérdéseikre.


Kiknek ajánljuk?

  • A program azokat a cégeket célozza meg, amelyeknek fontos a fenntarthatóság, a környezettudatosság, és ezt az értéket a munkatársaik felé is közvetíteni szeretnék.
  • Mindazoknak, akik a vállalat társadalmi elkötelezettségével összhangban egy rendhagyó céges esemény megvalósítására vállalkoznak.
     

KAPCSOLAT


H-1088 Budapest, Múzeum u. 7. II. emelet
Kossuth Klub

Telefon: +36 1 951 7007

Lőrinczi István
Mobil: +36 30 8535 536
email: